Pep Guardiola durant un partit d'aquesta temporada. (Reuters)
Pep Guardiola durant un partit d'aquesta temporada. (Reuters)
Futbol

Pep Guardiola expressa dubtes sobre la continuïtat de Bernardo Silva al Manchester City

"M'encantaria que Bernardo Silva es quedés perquè és un jugador molt especial per a nosaltres, però no sé què passarà", comenta el tècnic de Santpedor

Redacció Esport3Actualitzat

La Premier League està a punt de començar i, amb ella, la defensa del títol del Manchester City. L'equip de Pep Guardiola experimenta canvis substancials respecte de la temporada anterior, sobretot amb l'arribada d'Erling Braut Haaland, però també perd elements importants del passat, com Raheem Sterling o Gabriel Jesus.

El tècnic bagenc n'ha parlat en la roda de premsa prèvia a l'estrena de Lliga i també s'ha referit a la situació de Bernardo Silva. Tot i que el portuguès té contracte en vigor amb el City, Guardiola no afirma rotundament que jugui la pròxima temporada a l'equip. El Barça el té al punt de mira per si marxa Frenkie de Jong.

"He dit moltes vegades que estic més que satisfet d'haver entrenat aquests jugadors durant aquests anys, m'he trobat molt bé treballant amb Alex (Zinchenko), Gabriel (Jesus) i Raheem (Sterling). Tres nois increïbles. Però al final, a vegades pels clubs, pel jugador, pel representant, per moltes raons, has de dividir els camins. Sobretot mana el desig dels jugadors. He dit moltes vegades que vull jugadors que siguin feliços aquí i que a nosaltres ens satisfaci treballar amb ells"  

En la següent qüestió, Guardiola s'ha mostrat més específic en el cas de Bernardo Silva, que encara forma part del City, però que podria canviar d'aires si fem cas de les paraules del seu entrenador:

"M'encantaria que Bernardo Silva es quedés perquè és un jugador especial per a tots nosaltres al vestidor. Però no sé què passarà. Passarà el que hagi de passar"

El City, que el cap de setmana passat va perdre la Community Shield anglesa a mans del Liverpool (3-1) comença la Premier visitant el camp del West Ham aquest diumenge.

 

Anar al contingut