Pep Guardiola, somrient amb el guardó de millor entrenador de la Premier (@premierleague)
Futbol internacional

Pep Guardiola, escollit millor entrenador de la temporada a la Premier League

El tècnic català del Manchester City ha conduït el conjunt "citizen" al seu segon títol de Lliga consecutiu després de mantenir una lluita aferrissada amb el Liverpool fins a l'última jornada

Actualitzat

Pep Guardiola ha estat escollit millor entrenador de la temporada a la Premier League després de proclamar-se campió amb el Manchester City. El tècnic català ha conduït el conjunt "citizen" al seu segon títol de Lliga consecutiu després de mantenir una lluita aferrissada amb el Liverpool fins a l'última jornada.

Guardiola s'ha emportat el guardó per segon any consecutiu, una fita només aconseguida fins ara per l'escocès Sir Alex Ferguson i el portuguès Jose Mourinho. El tècnic de Santpedor ha volgut agrair el premi en un missatge enregistrat.

"És un honor rebre aquest premi. Vull compartir-lo amb els meus jugadors perquè són els artífexs de tot, al meu personal perquè vam lluitar molt [contra] tots els entrenadors de la Premier League, especialment amb Jürgen Klopp, un increïble rival fins al final. Ha estat un plaer jugar contra tots ells i, de nou, fer grans batalles per guanyar un títol increïble".

ARXIVAT A:
Guardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut