Barça

Pep Guardiola confirma l'imminent fitxatge de Claudio Bravo pel Manchester City

L'entrenador del Manchester City, en roda de premsa, no ha negat les evidències d'una operació que està a punt de tancar-se

Actualitzat

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha confirmat de fet el fitxatge del porter del FC Barcelona Claudio Bravo per l'equip que ell entrena, tot i que l'operació encara no està tancada del tot.

L'exentrenador blaugrana ha afirmat, en la roda de premsa prèvia al partit de tornada de la fase prèvia de la Lliga de Campions contra l'Steaua de Bucarest, que "el fitxatge encara no està tancat. No puc negar tot el que es diu, però encara no respondre preguntes sobre un jugador que no forma part de la nostra plantilla".

L'internacional xilè, de 33 anys, ha viatjat aquest dimarts a Manchester, acompanyat del seu representant per passar la revisió mèdica i completar els últims tràmits. El porter ja ha arribat a la ciutat britànica, un fet que ha recollit el compte oficial de twitter del mateix aeroport donant-li la benvinguda.

El traspàs, però, no s'acabarà de tancar fins que el club blaugrana tanqui la incorporació d'un altra porter, Jasper Cillessen. L'holandès, però, ha de disputar dimecres la tornada d'aquesta fase classificatòria de la Lliga de Campions amb el seu actual equip, l'Ajax, i no arribarà a Barcelona fins dijous al matí. El FC Barcelona pot rebre fins a 20 milions d'euros a canvi del seu porter titular a la Lliga espanyola aquestes últimes dues temporades.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut