Futbol

Pellegrini recupera tots els efectius per preparar la complicada visita al camp de l'Osasuna

El Madrid ha fet aquest dimarts al matí el segon entrenament postnadalenc, amb la principal novetat de Kaká. També hi eren Garay i Granero. A la tarda, ja hi havia la resta de jugadors: Iker Casillas, Higuaín, Gago, Arbeloa i Sergio Ramos, que tenien un dia més de vacances. Només hi falta Mahamadou Diarra, que està concentrat amb Mali per la Copa d'Àfrica. La tornada a la feina de l'equip de Pellegrini està centrada a prendre al Barça el liderat de la Lliga. El primer intent serà aquest diumenge, en el partit contra l'Osasuna.

Actualitzat
La presència de Kaká ha estat la gran novetat en l'entrenament matinal del Reial Madrid. El migcampista brasiler, que s'està recuperant d'una lesió al pubis, ha tornat a trepitjar la gespa de Valdebebas i confia arribar a temps per disputar el partit de diumenge al camp de l'Osasuna. Qui està al cent per cent és Karim Benzemá, tot i el nou accident de cotxe que va tenir durant les vacances.

Els homes de Pellegrini, que acabaran l'any dos punts per darrere del Barça, esperen capgirar la situació en el 2010. Fins i tot, Cristiano Ronaldo vol disputar la final de la Champions, al Bernabéu, contra els blaugranes. Ho ha dit al diari portuguès "Correio da Manha".

Metzelder ho té claríssim

Qui no podrà jugar fins a la temporada que ve és el central Pepe, greument lesionat al genoll dret. Per aquest motiu, el Madrid està buscant un recanvi que passaria per fitxar en el mercat d'hivern. El que sembla difícil és que Pellegrini torni a comptar amb Metzelder. L'alemany queda lliure el 30 de juny i no creu que el Madrid li vulgui renovar el contracte. Metzelder va desaparèixer de les alineacions, precisament, després de la desfeta d'Alcorcón.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut