Madrid

Pellegrini no es refia de l'Olympique de Marsella, rival dels blancs a la Champions

Manuel Pellegrini ha advertit del perill del rival del Reial Madrid aquest dimecres a la Lliga de Campions, l'Olympique de Marsella francès, del qual ha dit que "és un equip fort, amb molt bons jugadors". El tècnic xilè semblava preocupat abans que els seus homes sortissin a entrenar-se aquest dimarts a Valdebebas. Els problemes en defensa se li reprodueixen. Arbeloa, amb un esquinç al genoll, i Lassana Diarra amb molèsties a l'espatlla, no han entrat en la convocatòria, mentre que Guti i Sergio Ramos, amb problemes musculars, seran dubte fins dimecres mateix.

Actualitzat
El tècnic xilè és conscient que, tot i els bons resultats aconseguits, s'espera molt més d'aquest equip. Kaká està portant l'alegria i el poc bon joc que estan fent els blancs, mentre que Cristiano Ronaldo, que està fent els gols, segueix molest per haver estat substituït abans d'hora els últims partits.

L'Olympique de Marsella ha arribat aquest dimarts a Madrid, amb dos exjugadors de l'equip blanc a les seves files: Gabriel Heinze i Fernando Morientes. L'objectiu és clar: trencar la imbatibilitat del Madrid aquesta temporada. L'Olympique té un as a la màniga que es diu Morientes i que ja s'ha convertit en la bèstia negra dels blancs. A Madrid, ningú oblida que, quan jugava cedit al Mònaco, va anotar dos gols decisius que van servir per eliminar els blancs a quarts de final de la Champions.
Anar al contingut