Futbol

Pellegrini entrenarà el Betis amb l'objectiu de retallar distància amb el seu etern rival, el Sevilla

Manuel Pellegrini, en la seva primera compareixença com a entrenador del Betis, s'ha fixat en els gols encaixats el taló d'Aquil·les de l'equip verd-i-blanc aquesta temporada. El tècnic xilè ha promès esforç i dedicació per tal de retallar la distància amb un Sevilla que està a les portes de classificar-se per a la Champions

Redacció Esport3Actualitzat

Amb el seu parlar suau i educat característic, Manuel Pellegrini s'ha mostrat content de tornar a entrenar a la Lliga espanyola. L'extècnic del Reial Madrid, el Vila-real i el Màlaga, entre altres equips, considera que el Betis té una bona matèria base per progressar, però que ha de millor en determinats aspectes, i molt especialment en l'aspecte defensiu, si vol ser a la part alta de la classificació.

El Reial Betis és un equip tremendament popular. Estic convençut que hi ha un planter amb una exigència molt alta. Li tinc molta confiança. Hi ha un bon grup de jugadors.

El nou tècnic, que ha firmat per 3 temporades, ha confirmat que hi havia hagut temptejos amb el club bètic en anys anteriors que no s'havien acabat plasmant.

"Quan vaig arribar al Betis el primer que vaig preguntar van ser les intencions de club. Coincidim en això plenament amb la directiva. Puc oferir feina, una trajectòria i una experiència important. Experiència europea en tots els anys en què vaig dirigir als clubs"

Pellegrini ha promès esforç i dedicació per retallar la distància amb un Sevilla a les portes de classificar-se per a la Champions

"Crec que estem un parell de passos per sota. Ells estan lluitant per entrar a la Champions. El futbol canvia ràpidament. Estic segur que ens aproparem al Sevilla"

Pellegrini no ha volgut parlar de noms propis, d'altes i baixes per a la temporada que ve, però s'ha mostrat feliç de trobar jugadors que havia entrenat anteriorment, com Juanmi, Canales o Joaquín.

"És difícil donar una resposta ara mateix. Veurem en quines posicions hem de reforçar-nos i veurem quins jugadors surten per altres circumstàncies"

El tècnic xilè encara amb 66 anys la seva quarta aventura a la Lliga, després del seu pas per la "premier", on va entrenar el Manchester City i el West Ham.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut