Motociclisme

Pedrosa assegura que el GP d'Anglaterra no serà fàcil, ja que Donington Park és un circuit difícil

Aquest cap de setmana es disputa el Gran Premi d'Anglaterra, un nou test per a Dani Pedrosa, que necessita mantenir la seva progressió per acostar-se al pilot que ara mateix està situat com a líder de Moto GP, el nord-americà Nicky Hayden, que està resultant molt efectiu amb la seva Honda. Pel que fa a Valentino Rossi, el pilot català ha assegurat que no cal menysprear-lo per les seves lesions, ja que segueix sent perillós. A més de Rossi, també arribaran lesionats Loris Capirossi i Marco Melandri.

Actualitzat

El circuit de Donington Park és un dels escenaris que millor se li dóna a Valentino Rossi. L'italià hi ha guanyat set vegades, cinc en la categoria reina. Enguany però "Il Dottore" arriba lesionat després de la caiguda al circuit d'Assen. Pedrosa ha assenyalat que la carrera de diumenge no serà fàcil, i que aquest "és un circuit difícil, ja que té frenades i acceleracions molt fortes i revolts petits". Segons la seva opinió, els temps estaran molt ajustats. Respecte a la possibilitat d'atrapar en el futur el líder del campionat, el nord-americà Nicky Hayden (Honda), Pedrosa ha reconegut que serà "complicat".

Toni Elías, que també va caure al GP d'Holanda, es perdrà aquest gran premi. Qui sí que hi podrà participar serà Hèctor Barberà en el quart de litre, recuperat ja de la seva caiguda en bicicleta.

Anar al contingut