Lliga de campions

Pedro trenca la seva sequera golejadora el dia que torna Abidal

Les dues bones notícies per al Barça, al marge de la classificació per a la final de Wembley, tenien noms propis. D'una banda, el gol de Pedro Rodríguez ha permès al davanter canari acabar amb una sequera anotadora que ja durava deu partits. De totes maneres, el fet més emotiu s'ha produït en el temps de descompte, quan Éric Abidal ha substituït Carles Puyol. Feia un mes i mig que al defensa francès se li havia detectat i extirpat un tumor al fetge. Gairebé per sorpresa, Guardiola el va convocar per a aquest partit i, ja amb el temps complert, li ha ofert l'oportunitat de ser ovacionat pel Camp Nou.

Actualitzat
Pedro Rodríguez s'ha retrobat amb el gol en el moment més important per al Barça. El davanter canari, que no havia brillat especialment fins ara en la sèrie de partits contra el Reial Madrid, ja sumava deu partits consecutius sense veure porta. L'últim gol l'havia fet a la Lliga davant el Mallorca (0-3), el 26 de febrer passat. Pedro es va lesionar poc després i, per bé que ja portava deu partits jugant, encara no havia retrobat aquell encert davant de portaria amb què havia marcat 21 gols aquesta temporada, cosa que el convertia en el tercer màxim golejador del Barça rere Messi i Villa.

La tornada d'Abidal ha sigut breu però suficient perquè el francès recollís tota l'estima de la gent blaugrana. Recuperat, després que li van extirpar un tumor al fetge ara fa sis setmanes, el francès encara està fora de forma física, però estarà a temps d'ajudar el Barça a aixecar algun títol en aquest final de temporada.  
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut