Bàsquet

Pedro Martínez: "Va ser una decisió difícil, però em van captivar"

El tècnic català, de 58 anys, ha admès en la seva presentació oficial que el fet que per primera vegada en més de 20 anys el conjunt bagenc disputi una competició europea ha influït en la seva decisió de tornar a Nou Congost

Actualitzat

El Baxi Manresa ha presentat aquest dilluns Pedro Martínez com a nou entrenador. El tècnic català, de 58 anys, completarà la seva tercera etapa al club bagenc i ha signat un contracte per dues temporades. En la seva presentació oficial al Nou Congost, Martínez ha estat acompanyat pel president Josep Sáez i el director esportiu Román Montáñez i ha admès que la decisió de tornar a Manresa després del seu pas pel Gran Canària ha estat molt difícil.

"Va ser una decisió molt difícil, però em van captivar. Em va semblar que parlàvem el mateix idioma, amb humilitat, però també ambició. Això que ha estat sempre el Manresa."

Martínez també ha reconegut que en la seva decisió ha influït el fet que per primera vegada en més de 20 anys el Manresa disputarà una competició europea i ha admès que aquest pot ser un factor que pesi en la dinàmica d'un equip modest.

"Ens obligarà a tenir un ritme determinat. Tens més desgast, i si tens lesions, és un problema, però també és una grandíssima oportunitat per créixer i per competir. Crec que al final té més avantatges que inconvenients."

 

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut