Hasan Rizvic escolta les instruccions de Pedro Martínez durant un entrenament al Nou Congost (Foto: www.basquetmanresa.com)
Bàsquet

Pedro Martínez entrenarà el València Basket la temporada que ve

Després d'aconseguir salvar la categoria aquesta temporada amb la Bruixa d'Or de Manresa, el tècnic Pedro Martínez dirigirà el València Basket la que ve

Actualitzat
València Basket ha arribat a un acord aquest diumenge amb Pedro Martínez perquè sigui l'entrenador de l'equip fins al 30 de juny del 2016 en substitució de Carles Duran. Martínez s'havia desvinculat aquest divendres de la Bruixa d'Or de Manresa, equip al qual ha entrenat aquesta última temporada i amb què va segellar la permanència a la Lliga Endesa a l'última jornada.

Pedro Martínez va debutar com a primer entrenador a l'ACB la temporada 1989-90, a la banqueta del Joventut de Badalona. El tècnic ha treballat en 13 clubs diferents, la majoria de la màxima categoria del bàsquet espanyol: Joventut (dues etapes), Manresa (dues etapes), Salamanca, Granada, Menorca (LEB), Ourense, Tenerife (LEB), Gran Canària (dues etapes), Baskonia, Estudiantes, Girona, Cajasol i ara València.

Martínez suma 711 partits a la Lliga Endesa, el segon que més ha dirigit en la història de la competició. Al seu palmarès hi figuren la Copa Korac que va guanyar a Badalona en el seu debut a l'ACB, la Supercopa aconseguida amb el Baskonia el 2006, un subcampionat de l'Eurocup amb el Girona (2008) i una Copa Príncep de la LEB guanyada amb el Tenerife (2002).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut