Madrid

Pedro León diu que no el van molestar les paraules de Mourinho, i assegura tenir "molt bona relació" amb el tècnic

El jugador del Reial Madrid Pedro León ha parlat avui per primera vegada des que José Mourinho el va deixar fora de la convocatòria en dos partits consecutius. El tècnic portuguès va dir que Pedro León no era ni Maradona ni Zidane. El futbolista, lluny d'entrar en polèmiques, ha tret ferro a l'assumpte. Ha assegurat que no li van saber greu aquelles declaracions, i ha afirmat tenir "molt bona relació" amb el tècnic portuguès. "Mourinho és qui mana i va decidir que no anava a Auxerre ni contra el Dépor. Està clar que a tothom li agrada jugar i no quedar-se fora, però l'entrenador és qui decideix. A mi no em saber greu les declaracions del míster", ha dit Pedro León.

Actualitzat
El migcampista ha dit no saber "si és o no justa" aquesta decisió. "El míster és qui mana, i he d'acatar-ho. Els motius de la meva absència en aquests partits són purament esportius. Em porto molt bé amb ell, hi tinc molt bona relació, i els motius es queden entre ell i jo." I ha afegit: "No veig cap càstig en aquesta decisió. Jo lluito per tornar a la convocatòria, és ell qui decideix i he d'estar content per ser aquí. He de dir que l'equip està molt bé, està guanyant, i la competència al Reial Madrid és molt difícil." "L'única cosa que vull és tranquil·litat, seguir treballant, millorant. Arribaran rotacions i aquí serem per quan l'entrenador decideixi", ha comentat el jugador del Reial Madrid.

Pedro León ha dit que coneix els motius pels quals es va quedar fora de la convocatòria en aquests dos partits, i s'ha referit al matx contra el Llevant, en què no va fer les coses com José Mourinho li va dir. "El dia del Llevant em va demanar una cosa que no vaig fer i veig com el més normal del món la seva decisió. Abans d'aquest moment jo ja sabia el que havia fet malament i bé. Vaig parlar després del partit del Llevant amb ell i sabia que no estava content amb el partit que vaig fer. Són coses tàctiques, que sense intenció no vaig complir", ha explicat el migcampista.

El murcià també ha volgut aclarir que durant aquests dies s'ha "sentit protegit per l'entrenador". "Mai hi he tingut cap problema. No ha passat res, només que no m'ha convocat en dues ocasions. D'aquí al fet que hi hagi un tema personal hi ha un bon tros. El que puc dir és que no m'he sentit malament. El míster confia en mi i he de seguir treballant", ha conclòs Pedro León.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut