Barça

Pedro fa part de l'entrenament amb el grup i estarà a punt per al debut del Barça contra el Llevant

El Barça s'ha tornat a entrenar aquest matí amb els 10 jugadors disponibles del primer equip (Pinto, Adriano, Piqué, Xavi, Busquets, Dos Santos, Sergi Roberto, Bartra, Montoya i Oier). També s'han entrenat amb ells Bagnack, del B, i Ebwelle, jugador del juvenil A. A més, Pedro també ha completat part de l'entrenament amb el grup després de no jugar l'últim partit de la gira asiàtica per una contusió al bessó.

Actualitzat
El Barça s'ha tornat a entrenar aquest dimarts amb els 10 jugadors disponibles del primer equip (Pinto, Adriano, Piqué, Xavi, Busquets, Dos Santos, Sergi Roberto, Bartra, Montoya i Oier). També han entrenat amb ells Bagnack, del B, i Ebwelle, jugador del juvenil A. A més, Pedro també ha completat part de l'entrenament amb el grup després de no jugar l'últim partit de la gira asiàtica per una contusió al bessó.

En canvi, Cesc Fàbregas s'ha dedicat a fer treball de recuperació a causa de l'esquinç que va patir al turmell dret durant el partit contra el combinat de la lliga de Malàisia. Recordem que aquesta lesió ha fet que Cesc no anés a jugar amb Espanya un amistós a l'Equador.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut