Pedri, Asensio i Jordi Alba durant el partit contra Costa Rica
Pedri, Asensio i Jordi Alba durant el partit contra Costa Rica
Barça

Pedri obre la porta del Barça a Marco Asensio

El canari explica en declaracions al programa "El partidazo de Cope" que l'actual jugador del Reial Madrid té qualitats de sobres per estar al Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Preguntat per si Marco Asensio seria un bon jugador per al Barça, Pedri ha respost que "tots els bons jugadors han d'estar al Barça". Ho ha dit en una entrevista al programa "El partidazo de Cope" i ha afegit que l'actual jugador del Reial Madrid té qualitats de sobres per estar al club blaugrana.

"Quan Marco Asensio acabi contracte ja es veurà què decideixen ell i el Reial Madrid, però tots els bons jugadors han d'estar al Barça", ha assegurat Pedri

Teràpia Sergio Busquets

Sobre el partit contra Costa Rica, Pedri ha explicat que no va estar gens nerviós gràcies al seu company de vestidor al Barça i a la selecció espanyola Sergio Busquets. De fet, el de Badia els va tranquil·litzar a ell i a Gavi. "Sergio ens va dir a Gavi i a mi que estiguéssim tranquils quan vam sortir a l'escalfament. Això ens va tranquil·litzar i es va veure dins del camp", ha indicat Pedri.

Sempre amb Gavi

Gavi i Pedri són carn i ungla dins i fora dels terrenys de joc. "Fora del camp estem gairebé sempre junts", ha assenyalat Pedri, que ha afegit: "Gavi és una persona molt efusiva i intento tranquil·litzar-lo una mica."

"Gavi és molt mogut dins del camp, sempre va a totes i es diverteix, però jo no em fico en cap enrenou i m'estimo més tenir la pilota", ha indicat Pedri sobre el seu amic.

Si Pedri és un líder al mig del camp del Barça, ara també ho és a la selecció espanyola i ho està demostrant en aquest Mundial.

Anar al contingut