Dembélé i Sergi Roberto poden perdre's el derbi
Dembélé i Sergi Roberto poden perdre's el derbi
Barça

Dembélé i Sergi Roberto diuen adeu al derbi

Les proves mèdiques han confirmat que es perdran l'estrena de l'era Xavi, igual que Pedri

Redacció Esport3Actualitzat

La infermeria del Barça es buida a un ritme més lent del que li agradaria al nou entrenador. Dos dels jugadors que tenien possibilitats de tornar a l'equip aquesta jornada, Dembélé i Sergi Roberto, seguiran uns dies més formant part de la llista de lesionats. Aquesta tarda tots dos han passat més proves i s'ha descartat que puguin participar al derbi.

L'extrem francès està de baixa des del 4 de novembre, quan a l'entrenament matinal es va fer una lesió a la cuixa esquerra. Dos dies abans d'aquest últim contratemps, Dembélé havia jugat el seu primer i únic partit de la temporada, el duel de Champions a Kíev.

 

El francès tampoc podrà jugar el partit de Champions contra el Benfica la setmana que ve.

Per la seva banda, el jugador de Reus, que ja s'havia incorporat a la dinàmica de grup, porta un curs complicat amb les lesions, amb recaigudes periòdiques de la lesió que arrossega al quàdriceps de la cama dreta. La darrera, fa 3 setmanes, ja li va impedir enfrontar-se a l'Alabès al Camp Nou.

Les proves d'aquesta tarda confirmen les molèsties i són poques les possibilitats que pugui jugar al vital xoc de Champions de dimarts vinent contra el Benfica.

A aquestes males notícies cal afegir-hi les de Pedri.

 

 

Anar al contingut