Pedri
Pedri (Europa press)
Futbol

Pedri presumeix de músculs: "Eric Garcia dirà que és Photoshop"

El migcampista blaugrana apareix a la portada d'octubre de la revista Men's Health

Redació Esport3Actualitzat

Aquest estiu Pedri va sorprendre en la seva tornada als entrenaments al Barça. Ha guanyat massa muscular i des de fa un temps es preocupa molt per desenvolupar el seu físic per reduir el risc de lesió. Tant, que el canari ha estat escollit per ser portada de la revista d'octubre de Men's Health.

En l'entrevista, el migcampista blaugrana confessa què ha après de Xavi i parla de les lesions, de la Kings League i de la relació amb Gavi.

"De Xavi Hernández he après una cosa que no feia tant i que ara faig moltíssim: mirar abans de rebre... I de Luis Enrique, sobretot a competir i a saber què vols."

"A Gavi, el portava en cotxe cada dia, però ara s'ha tret el carnet i no el veig tant." 

Aficions: consoles i el "teqball"

El jugador de 20 anys també contesta sobre les seves aficions. Més enllà del futbol, li agrada jugar a la Play i al teqball -una barreja de futbol i tenis taula- amb el seu germà. També segueix la "velada" que organitza l'streamer Ibai Llanos, i la Kings League: "Si no estigués al Barça ni tingués contacte, hi jugaria encantat."

Quan li han preguntat a qui farà més enveja la portada, Pedri s'ha mullat amb sentit de l'humor:

"A Gavi no ho crec, perquè li faria molta vergonya. Potser a l'Eric -Garcia-, que també treballa molt al gimnàs. Segur que per fotre'm diu que m'hi han posat Photoshop."

El canari, que es va lesionar en un entrenament abans del partit contra el Vila-real, s'està recuperant de la lesió al recte anterior de la cuixa dreta i encara no té data de retorn. L'any passat va necessitar dos mesos per recuperar-se de la mateixa lesió.

Anar al contingut