Pedri, en una imatge d'arxiu (Foto: @fcbbarcelona_es)
Esports

Pedri mostra el seu suport als afectats per l'erupció del volcà a l'illa de La Palma

El jugador canari del Barça ha enviat un missatge d'ànim i solidaritat als afectats per l'erupció del volcà Cumbre Vieja a l'illa de La Palma

Redacció Esport3Actualitzat

Nombroses personalitats han volgut solidaritzar-se i enviar missatges d'afecte als ciutadans de l'illa de La Palma. Diversos esportistes, sobretot canaris, han escrit en els seus perfils pensant en els afectats. El futbolista blaugrana Pedri s'hi ha afegit a través d'una història d'Instagram.

El missatge d'ànim de Pedri a La Palma (@pedrigonzalez)

Abans del partit de Lliga contra el Cadis, el jugador canari del Barça ha volgut transmetre un missatge d'ànim i solidaritat amb els afectats per l'erupció del volcà Cumbre Vieja.

"A Barcelona estem pendents de l'evolució del volcà a l'illa de La Palma. Des d'aquí us volem expressar la nostra màxima solidaritat amb el poble canari i jo que em sento canari ho faig, sobretot, representant el FC Barcelona. Espero que tot s'acabi al més aviat possible i vull donar les gràcies a tots els que estan treballant per a la seguretat d'aquestes famílies i enviar-los una abraçada i que tot estigui bé."

La tenista Carla Suárez ha estat de les primeres a manifestar el seu suport als afectats:

David Silva, jugador canari de la Reial Societat, també s'ha pronunciat:

També han publicat un missatge els jugadors Pedro Rodríguez i Jonathan Viera:

 

El jugadors de bàsquet Chacho Rodríguez i Maite Cazorla han publicat tuits de suport:

Anar al contingut