Barça

Pedri i Benzema valoren el clàssic

Són dos dels noms destacats de cara al Reial Madrid-Barça d'aquest dissabte. El blaugrana Pedri i el madridista Benzema han explicat les seves sensacions abans del gran partit

Actualitzat

LaLiga ha volgut prendre el pols del Reial Madrid-Barça a dos dies d'un partit que pot marcar el desenllaç del campionat. I ha parlat amb dos dels jugadors amb un millor rendiment aquesta temporada. Pedri, una de les grans revelacions del Barça, assenyalava la dificultat de l'empresa.

"Com tots els clàssics serà un partit superdifícil perquè ells tenen un molt bon equip. Haurem de fer un gran partit per endur-nos els 3 punts i hi anem mentalitzats".

Pedri combina modèstia amb ambició i indica que veu perfectament possible acabar guanyant la Lliga:

"Mai donem un títol per perdut i lluitarem fins al final. Seguir sumant de 3 en 3 és el que ens donarà opcions fins al final de temporada."

 

 

El Reial Madrid es manté viu a la Lliga gràcies en gran part als gols de Karim Benzema. El davanter francès, molt més expert que Pedri pel que fa a clàssics, té molt clar que el principal perill dels blaugranes té nom i cognom: Leo Messi.

"Serà un partit difícil contra un equip que li agrada tenir la pilota però a nosaltres, també. Ells tenen la possessió, tenen un bon porter i després tenen Messi, que és aquest jugador que ho fa una mica tot al Barça. Ens n'hem de cuidar perquè aquest és molt perillós."

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut