Barça

Pedri: "És un dia molt feliç per a mi i espero estar al Barça encara molts més anys"

El jove migcampista blaugrana ha valorat la seva renovació amb el FC Barcelona fins al 2026

Xavi Bertran BaróActualitzat

Després de signar el nou contracte que el vincularà amb el Barça fins al 30 de juny del 2026, Pedri ha parlat de la seva renovació en una roda de premsa que ha tingut lloc a l'Auditori 1899. El migcampista tinerfeny s'ha mostrat molt satisfet d'haver ampliat el lligam amb el club blaugrana: 

"Avui és un dia molt feliç per renovar amb el Barça, amb el club dels meus somnis. Gràcies al president i a tothom del club. Estic molt content d'estar fins al 2026 i espero que siguin molts més anys aquí."

 

Sobre els motius pels quals ha decidit ampliar la seva estada en un club que passa per moments complicats a nivell econòmic i esportiu, Pedri ha estat molt clar:

"La meva il·lusió és estar aquí durant molt de temps. Sé que són moment difícils, però el Barça és el club més gran del món i espero que ens aixequem ben aviat d'aquesta situació i tornem a aconseguir grans coses. Aspiro a guanyar-ho tot amb l'equip."

El Barça ha demostrat que confia plenament amb el rendiment del jove futbolista i per això ha inclòs en el seu nou contracte una clàusula de rescissió de 1.000 milions d'euros:

"Aquesta clàusula és un exemple que el club aposta per mi, i això em dona encara més ganes de sumar per al club i de guanyar títols. L'interès que ha demostrat el Barça per a mi és molt més important que la clàusula que m'hagin posat."

També ha parlat sobre la possibilitat que en un futur comparteixi el mig del camp blaugrana amb altres joves valors del club, com Gavi:

"Gavi és un noi espectacular, té una gran qualitat. Tinc molt bona relació amb ell, sempre estem junts al vestidor. Espero que pugui compartir molts minuts amb ell sobre el camp i disfrutant amb el seu joc."

El migcampista tinerfeny també ha parlat sobre la lesió que el té allunyat dels terrenys de joc:

"Crec que la lesió no té res a veure amb la gran quantitat de partits que vaig jugar la temporada passada. Penso que va ser un moment de mala sort, i el més important és no marcar-me terminis i que pugui tornar al màxim per ajudar a l'equip. Tinc moltes ganes de tornar a jugar i retornar al president i al club tot l'esforç per ampliar el meu contracte aquí."

Pedri, que fa uns dies va ser nominat a la Pilota d'or, també ha estat escollit al premi Golden Boy:

"És un premi que te'l donen pel treball de tota la temporada i que també estigui nominat Gavi crec que ha de ser un orgull per al Barça."

Sobre els candidats a la pilota d'Or, Pedri ha dit que ell li donaria a Messi, "perquè sempre em va ajudar molt al Barça i perquè és el millor jugador del món."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut