Pedri, posant per a Club del Deportista
Futbol

Pedri: "El primer dia que vaig veure Messi vaig pensar que era mentida"

Sempre havia somiat jugar al Barça, així que quan l'estiu passat va arribar al Camp Nou, ho va fer decidit a aprofitar al màxim tot allò que pogués viure. Pedri González, de 18 anys, no s'imaginava que Koeman li donaria tanta confiança com ha fet. El seu protagonisme en l'equip ha anat en augment i la seva associació amb Leo Messi ha estat una de les millors coses que li han passat.

 

En una entrevista a la revista Club del Deportista, el canari parla de com va viure la seva primera trobada amb el capità del Barça:

"El primer dia que vaig veure Messi vaig pensar que era mentida. Després d'haver-lo vist per televisió o haver jugat amb ell en videojocs, la primera vegada em va impactar molt."

La seva associació amb l'argentí ha estat una de les qüestions més senzilles d'assimilar. Pedri sap que combinar amb Messi és tota una assegurança.

"És fàcil jugar amb ell. Quan soc al camp sempre el busco. Sé que quan li passo la pilota, sempre passen coses. Tant de bo pugui jugar amb ell i aprendre coses al seu costat durant molt de temps."

Pedri ha anat creixent, al Camp Nou, en uns últims mesos que han passat a una gran velocitat. Des del seu debut i fins a la recent convocatòria de Luis Enrique per jugar amb la selecció espanyola.

"Tot el que he viscut des que vaig arribar ha estat una bomba d'emocions, una bogeria."

Tot i que és capaç d'adaptar-se a altres posicions, el jove valor blaugrana reconeix que on es troba més còmode és a la mitjapunta, just darrere del davanter per fer l'última passada. De ben segur que tindrà temps, al Barça, per acabar jugant allà on vulgui.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut