Pedri en un partit amb la selecció espanyola (EFE)
Barça

Pedri arribarà als 73 partits en una temporada

De moment, el jugador canari del FC Barcelona ha igualat el rècord de la temporada amb 72 partits de Bruno Fernandes

Àlex ÁvilaActualitzat

Si aquesta temporada té un nom propi és el de Pedri. Tant amb el Barça com amb la selecció espanyola. Poques vegades fins ara un jugador tan jove, de 18 anys, havia tingut un protagonisme tan rellevant amb la samarreta blaugrana i amb la "roja". El rendiment de Pedri, però, ha estat immediat i s'ha convertit en una peça clau tant per a Ronald Koeman com per a Luis Enrique i Luis de la Fuente.

El migcampista, indiscutible per a Koeman, ha disputat ni més ni menys que 37 partits de Lliga amb el Barça. El neerlandès només va prescindir de Pedri en l'últim enfrontament, contra l'Eibar, en què el conjunt blaugrana no es jugava res. El jugador, a més a més, va disputar els dos partits de la Supercopa d'Espanya, sis a la Copa del Rei i set més a la Champions League.

Amb Espanya, també

A la selecció espanyola, Pedri també ha estat un dels homes més importants de l'equip. El migcampista ha estat titular en tots els partits tant de l'Eurocopa amb l'absoluta com dels Jocs Olímpics amb la sub-21, i ha jugat els classificatoris al Mundial del 2022. La seva temporada acabarà amb la final de Tòquio 2020, dissabte dia 7 d'agost.

Només una setmana més tard, el diumenge dia 15 d'agost, començarà la nova campanya 2021/22 del Barça, amb el partit de Lliga contra la Reial Societat. Pedri, però, no estarà disponible per a Ronald Koeman per a aquest primer compromís, ja que gaudirà d'uns dies de desconnexió que s'ha guanyat a pols després de 73 partits.

Anar al contingut