Pedri, el gran favorit per emportar-se el Premi Golden Boy (EFE)
BARÇA

Pedri és el jugador més jove de la "Roja" en una Eurocopa

El jugador canari ha agraït la confiança de Koeman després de convertir-se en el més jove que debuta amb Espanya en un partit d'Eurocopa

Redacció Esport3Actualitzat

El blaugrana Pedri continua establint rècords de precocitat i en el debut d'Espanya a l'Eurocopa es va convertir en el més jove que ha debutat mai a la història d'aquest torneig amb la samarreta de la "roja". Pedri, que té 18 anys, va jugar els 90 minuts contra Suècia i va ser un dels més destacats dels jugadors de Luis Enrique. Aquest dimarts ha comparegut en roda de premsa i ha agraït a tots els entrenadors que li hagin permès marcar aquesta fita, entre ells Ronald Koeman.

Abans de les preguntes vull agrair la confiança de tots els entrenadors que he tingut a la meva carrera. També dels que vaig tenir quan era petit i que em van ensenyar tantes coses. Ja de més gran, des de Pepe Mel, que va apostar per mi al Las Palmas, fins a Ronald Koeman al Barça i ara Luis Enrique. Els estic molt agraït, a ells i a tothom que m'envolta. Fa un any no em podia ni imaginar que ara estaria aquí i que seria titular a l'Eurocopa.

Pedri somriu amb la selecció espanyola (EFE)

Sobre l'empat a zero contra Suècia, Pedri creu que només els va faltar el gol.

Crec que vam fer un molt bon partit. Vam dominar de principi al final, tot i que és cert que ells també van tenir les seves oportunitats. Però estic segur que si continuem jugant així, els gols arribaran. Anem pel bon camí.

Pedri també s'ha referit als xiulets que va sentir Morata i ha dit que el veu fort mentalment i que està segur que els seus gols també cauran i seran importants.

 

Anar al contingut