Pecco Bagnaia a Le Mans
Pecco Bagnaia a Le Mans (EFE)
MotoGP

Pecco Bagnaia torna a fer una pole estratosfèrica a Le Mans

El pilot de Ducati fa la volta més ràpida de la història al traçat francès i sortirà primer a la cursa de diumenge; Aleix Espargaró serà tercer i Marc Márquez, desè

Redacció Esport3Actualitzat

Ducati ha tornat a dominar als entrenaments del Gran Premi de França, al traçat de Le Mans. La marca italiana ha liderat l'engraellat de sortida amb un estel·lar Pecco Bagnaia, que ha tornat a fer una volta extraordinària per parar el cronòmetre en 1.30,450, el rècord històric del circuit. Just darrere tindrà el seu company d'equip, l'australià Jack Miller.

Pel que fa als catalans, el millor ha estat novament Aleix Espargaró. El pilot de Granollers ha fet una darrera volta molt bona, i ha reduït els temps de Bagnaia als tres primers sectors. En el darrer parcial, però, Espargaró no ha pogut mantenir el ritme i ha perdut poc més d'una dècima respecte de l'italià. Malgrat tot, el resultat és excel·lent per al d'Aprilia, que tornarà a lluitar pel podi.

Marc Márquez ha rodat en solitari en els últims minuts dels entrenaments i no ha pogut lluitar per les primeres posicions de l'engraellat. El cerverí ha tingut una sortida al final i només ha pogut marcar el desè millor temps, just davant del seu company d'Honda, Pol Espargaró. A la vuitena posició sortirà l'altre català, Àlex Rins.

Anar al contingut