Mateu Lahoz discutint amb Piqué
Mateu Lahoz, discutint amb Piqué pel gol anul·lat a Messi
Barça

Pautasso: "Mateu Lahoz ens va demanar perdó per anul·lar el gol de Messi"

L'ajudant del Tata Martino explica com l'àrbitre va reconèixer l'error que podria haver costat el títol de Lliga al Barça la temporada 2013-14

Redacció Esport3Actualitzat

L'ajudant de Tata Martino la temporada 2013-2014, Jorge Pautasso, ha rescatat el que va succeir a l'última jornada de lliga de la temporada en la qual el Barça i l'Atlètic de Madrid se citaven el 17 de maig del 2014 al Camp Nou per decidir el campionat de lliga, en què els de Simeone necessitaven sumar un punt per alçar-se amb el títol. I així va ser, repartiment de punts (1-1) amb els gols d'Alexis (33') i Godin (49').

La polèmica va arribar al minut 63, quan Messi va marcar el 2-1, però Mateu Lahoz, l'àrbitre del matx, el va anul·lar per fora de joc. Les repeticions van demostrar com l'argentí estava avançat, però la pilota no procedia de Cesc Fàbregas, cas en el qual el fora de joc hagués estat ben assenyalat, sinó que va ser Juanfran qui involuntàriament va tocar la pilota.

 

 


Sobre aquest fet, Pautasso, en el programa Què t'hi jugues de SER Catalunya ha explicat el que va succeir després del partit amb l'àrbitre.

"Mateu Lahoz va demanar perdó al Tata pel gol anul·lat a Messi. Ens va dir que s'havia equivocat."

A més, ha afegit que si hagués estat implantada la tecnologia actual que hi ha al futbol en aquell temps, la cosa hagués estat diferent.

"Amb el VAR el títol de Lliga contra l'Atlètic seria del Barça."

 

Anar al contingut