Paulinho
Paulinho
Barça

Paulinho surt en defensa de Coutinho: "És un crac"

L'exjugador blaugrana considera que el seu compatriota és un gran jugador però que no ha tingut la seva millor temporada amb el Barça

Actualitzat

L'exjugador del Barça Paulinho ha parlat al programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio i ha desgranat alguns detalls del seu pas fugaç, només una temporada, per la disciplina blaugrana:

"Vaig passar una temporada perfecta al Barça. Vaig veure fet realitat un dels meus somnis. Va ser espectacular. Em va tractar molt bé tothom: Tècnics, jugadors, staff. Jo estava molt content a la Xina. La meva família estava adaptada i estàvem fent una feinada a la Xina. Però llavors em va trucar el meu agent i vaig haver de rumiar molt la decisió perquè de nen tenia el somni de jugar al Barça. Ho vaig fer i ara he tornat a la Xina. És la vida del futbolista."

 

Paulinho també té algunes paraules per a compatriotes seus com Coutinho i Arthur, que actualment militen al Barça:

"Coutinho és un jugador molt diferent, un crac. He sentit que no ha fet una bona temporada, però aquestes coses passen en el futbol de vegades. Arthur és un jugador jove que ha fet una molt bona temporada. Té molt marge per créixer al Barça."

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Coutinho
Anar al contingut