Paulinho rep una entrada de Víctor Sánchez durant el partit de Copa (EFE)
Paulinho rep una entrada de Víctor Sánchez durant el partit de Copa (EFE)
Barça

Paulinho es va fer una fissura en el dit petit del peu dret durant el partit de Copa contra l'Espanyol

Paulinho possiblement no jugarà el prooper partit de Lliga al camp del Betis. El brasiler es va fer una fissura en un dit del peu en l'últim partit contra l'Espanyol i, amb la classificació per les semifinals de la Copa en l'aire i la imminent tornada de la Lliga de Campions, difícilment Valverde s'arriscarà a fer-lo jugar

Actualitzat

Paulinho es va fer una fissura en el dit petit del peu dret durant el partit d'anada dels quarts de la Copa al camp de l'Espanyol (1-0). El migcampista brasiler del FC Barcelona es va lesionar quan va rebre una trepitjada per darrere en un contraatac. Encara en calent va poder continuar uns minuts, fins que en el minut 54, quan el dolor no el va deixar seguir a la gespa, va ser substituït.

El futbolista ha estat sotmès aquest dijous a proves mèdiques per part dels serveis mèdics del club, que han acabat determinant que té el aquest problema al peu. Ernesto Valverde es podria així doncs quedar sense els serveis per als propers partits del seu tercer màxim golejador, amb 8 gols, només darrere dels 17 de Leo Messi i els 13 de Luis Suárez.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut