Neymar, Luis Suárez, Ibrahimovic i Paulinho, els quatre fitxatges més cars de la història del Barça
Barça

Paulinho es converteix en el quart fitxatge més car de la història del FC Barcelona

El preu del migcampista brasiler de 29 anys iguala els 40 milions d'euros que va costar David Villa el 2010 i només està superat per Neymar, Luis Suárez i Ibrahimovic

Actualitzat

Més enllà de deixar pràcticament sentenciada la Supercopa d'Espanya a favor del Reial Madrid, la derrota d'ahir al Camp Nou va evidenciar que el Barça té encara moltes mancances de cara a l'inici de la Lliga. El club blaugrana continua pendent de poder incorporar algun jugador que il·lusioni els aficionats, però de moment només ha pogut confirmar l'arribada de Paulinho, que s'ha convertit en el quart fitxatge més car de la història del club.

Estava cuinat abans de la desfeta contra el Reial Madrid, i aquest dilluns s'ha fet oficial. Paulinho és el tercer fitxatge del Barça 2017/2018. Si dijous supera el reconeixement mèdic, signarà contracte i es convertirà en blaugrana per a les pròximes quatre temporades. Després d'unes llargues negociacions, el Barça ha acabat pagant 40 milions d'euros al Guangzhou Evergrande.

Aquest migcampista brasiler de 29 anys, que destaca pel seu físic, es converteix en el quart fitxatge més car de la història del Barça, només superat per Neymar, Luis Suárez i Ibrahimovic, i igualant el preu que va costar David Villa el 2010. Ara caldrà veure quin rol li dona Valverde, que fins ara ha confiat en el mig camp titular de l'era Luis Enrique: Busquets, Rakitic i Iniesta.

L'arribada de Paulinho deixa al tècnic basc un mig del camp encara més poblat. Si no hi ha cap sortida, vuit jugadors per a tres llocs: Rakitic, Busquets, Denis, Iniesta, Rafinha, Sergi Roberto, André Gomes i Paulinho.

Rànquing de fitxatges més cars de la història del Barça:

1 Neymar - 90 milions d'euros

2 Luis Suárez - 81 milions

3 Ibrahimovic - 71 milions

4 Paulinho - 40 milions

5 Villa - 40 milions

6 Overmars - 40 milions

7 Saviola - 35,9 milions

8 Alves - 35,5 milions

9 André Gomes - 35 milions

10 Cesc - 34 milions

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut