Pauline Ferrand-Prevot amb la medalla d'or. (Foto: EFE)
Pauline Ferrand-Prevot amb la medalla d'or. (Foto: EFE)
Ciclisme

Pauline Ferrand-Prevot sorprèn la favorita Marianne Vos per guanyar el Mundial femení en ruta

La francesa Pauline Ferrand-Prevot, de 22 anys, és la nova campiona del món femenina de ciclisme en ruta després d'imposar-se a l'esprint en la cursa disputada a Ponferrada amb un recorregut de 127,4 quilòmetres. La campiona ha aprofitat que la gran favorita, l'holandesa Marianne Vos, ha centrat la seva atenció en Brennauer per llançar el seu atac en els últims metres

Actualitzat

La francesa Pauline Ferrand-Prevot, de 22 anys, és la nova campiona del món femenina de ciclisme en ruta després d'imposar-se a l'esprint en la cursa disputada a Ponferrada amb un recorregut de 127,4 quilòmetres. La francesa ha estat més ràpida que l'alemanya Lisa Brennauer, que ha estat plata, i la sueca Emma Johanssson, guanyadora de la medalla de bronze. La flamant campiona ha aprofitat que la gran favorita, l'holandesa Marianne Vos, ha centrat la seva atenció en Brennauer per llançar el seu atac en els últims metres. Vos ha acabat desena.

L'alemany Jonas Bokeloh és el nou campió del món en categoria júnior. Bokeloh ha aconseguit la tercera medalla d'or pel seu país (Lisa Brennauer en la contrarellotge individual femenina absoluta i Lennard Kamna en la contrarellotge individual masculina júnior) després d'imposar-se en l'esprint final al rus Alexandr Kukikovskiy i a l'holandès Peter Lenderink.

Anar al contingut