Paula Badosa ha decidit trencar amb el seu entrenador, Xavier Budó (@TennisChampIst)
Tenis

Paula Badosa trenca amb el seu entrenador, Xavi Budó

De manera totalment inesperada, la millor tenista catalana del moment ha anunciat el trencament de la relació professional amb Budó a través de les xarxes socials

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Paula Badosa, de 22 anys i 87a del rànquing mundial, ha anunciat, a través de Twitter, la fi de la relació professional amb Xavier Budó, "a qui agraeixo aquests anys de treball que m'han ajudat a créixer en la meva carrera esportiva. Sento que entro en una nova fase professional que afronto amb la major il·lusió".

Xavier Budó va començar a treballar amb Badosa ara fa 2 anys. Des d'aleshores han aconseguit que la tenista recuperés la confiança i trenqués la barrera del top 100 mundial. Al gener d'aquest any Badosa va guanyar, a l'Open d'Austràlia, el seu primer partit d'un torneig del Gran Slam. La setmana passada es va quedar a un pas tant sols de jugar la seva primera final del circuit de la WTA, però va caure en les semifinals del torneig d'Istanbul davant la canadenca Eugenie Bouchard. Semblava que tot anava sobre rodes, però, sorprenentment, aquest dimecres ha anunciat que la seva relació professional amb Budó ha acabat.

El tècnic català, que anys enrera va ser l'entrenador de la canària Carla Suárez, prefereix no fer valoracions públiques d'aquest trencament. S'ha limitat a dir a Televisió de Catalunya que "ara, per diferents motius, cadascú seguirà el seu camí. Li desitjo el millor a ella, sempre".

En definitiva, un trencament inesperat –del qual no se saben els motius– d'una relació professional que semblava que anava per molt bon camí.  

Anar al contingut