La tenista Paula Badosa ha reconegut que ha tingut una depressió
Paula Badosa ha superat la primera ronda de l'Open d'Austràlia
Tenis

Paula Badosa supera la primera ronda de l'Open d'Austràlia

La tenista catalana s'ha desfet amb molta solvència de la sueca Johanna Larsson en el seu primer triomf en un quadre final d'un Grand Slam

Actualitzat

Paula Badosa ha superat Johanna Larsson en el seu debut a l'Open d'Austràlia. La tenista catalana, gairebé sense despentinar-se, ha deixat fora de combat la sueca amb un contundent 6-1 i 6-0 en un duel que amb prou feines ha arribat a l'hora de durada. Es tracta de la primera victòria de Badosa en un quadre final d'un Grand Slam. L'any passat, justament a Austràlia, va caure en primera ronda després d'haver superat tres partits de la fase de classificació.

La catalana no ho tindrà tan fàcil en l'enfrontament següent i és que es veurà les cares amb Petra Kvitova, la número 8 en el rànquing WTA, que s'ha desfet també amb claredat de Katerina Siniakova amb un incontestable 6-1 i 6-0.

La jove Coco Gauff es desfà de Venus Williams

La jove Coco Gauff, s'esforça partit a partit per desprendre's de l'etiqueta de promesa i aquesta matinada ho ha tornat a fer i és que, amb només 15 anys, no ha tingut cap mirament davant de, ni més ni menys, que Venus Williams que ha caigut eliminada en primera ronda de l'Open d'Austràlia per 7-6 (5) i 6-3. La rival següent de Gauff serà la romanesa Sorana Cirstea.

Ashleigh Barty salva l'estrena

La numero 1 mundial, Ashleigh Barty, ha hagut de remuntar un set advers davant l'ucraïnesa Lesia Tsurenko (5-7, 6-1 i 6-1) per passar a segona ronda. La tenista de Queensland, la favorita del públic australià, vol trencar la sequera de 42 anys sense que una tenista local guanyi el títol

La jove Coco Gauff no ha tingut cap mirament per desfer-se, en primera ronda de l'Open d'Austràlia, de Venus Williams (EFE)
Anar al contingut