Paula Badosa en una imatge d'arxiu. (Reuters)
Tenis

Paula Badosa s'acomiada de l'Open d'Austràlia amb tots els honors

La tenista de Begur cedeix davant Petra Kvitova, vuitena jugadora mundial, per un doble 7-5

Actualitzat
Paula Badosa ha quedat eliminada de l'Open d'Austràlia després de caure davant la cap de sèrie número 7, Petra Kvitova, per un doble 7-5, un comiat amb tots els honors per a la tenista catalana, que després de passar per primera vegada una ronda en un Grand Slam ha plantat cara a tota una top-10 mundial en la seva estrena en la pista central. 

 

"Ho havia somiat des que era petita. Ha sigut un bon partit que se m'ha escapat per detalls. La meva intenció és millorar el rànquing al més aviat possible per poder jugar en escenaris com el d'avui més sovint." 

La tenista de Begur, que afrontava l'Open d'Austràlia com la 97a millor tenista mundial, ha disposat de tres pilotes de set per forçar la tercera mànega davant Kvitova, finalista de la passada edició a l'Open d'Austràlia.  

Coco Gauff continua impressionant

Qui continua en cursa és Coco Gauff, que als seus 15 anys és la jugadora més jove a participar a l'Open d'Austràlia. La jove prodigi nord-americana, que en la ronda precedent va eliminar Venus Williams, s'ha desfet de Sorana Cirstea (4-6, 6-3, 7-5) i s'enfrontarà en tercera ronda a la vigent campiona del torneig, Naomi Osaka

 

 

 
 
Anar al contingut