Paula Badosa, en una imatge d'arxiu (@paulabadosa15)
Tenis

Paula Badosa accedeix al quadre principal del US Open com a "lucky loser"

La tenista catalana ha perdut contra la polonesa Magdalena Frech en l'última ronda de la fase prèvia en tres sets per 6-4, 3-6 i 6-3 però ha acabat classificant-se perquè l'han repescat fruit de les baixes en el quadre principal

Actualitzat

Paula Badosa ha entrat en el quadre principal de l'Open dels Estats Units de tenis, l'últim Grand Slam de la temporada, com a "lucky loser", és a dir que s'ha classificat malgrat caure derrotada en l'última ronda de la fase prèvia a causa de les baixes en el quadre principal. 

La tenista catalana ha perdut contra la polonesa Magdalena Frech en l'última ronda de la fase prèvia en tres sets per 6-4, 3-6 i 6-3 i no ha pogut assolir la classificació en un primer moment, malgrat que posteriorment, ha acabat sent repescada. Això sí, la pròxima rival de la catalana no serà gens fàcil i és que s'haurà de veure les cares amb Kiki Bertens, la setena del rànquing mundial WTA.

Badosa, número 91 del rànquing mundial, s'ha vist sorpresa per la jugadora polonesa, una rival que ocupa el lloc 222 de la classificació de la WTA i teòricament és inferior a la tenista de Begur. 

Anar al contingut