Albert Ramos, sense final a l'Open de l'Argentina (ATPTour_ES)
Tennis

Albert Ramos i Paula Badosa no poden accedir a les finals dels oberts de l'Argentina i Lió

El tenista barceloní ha perdut per 7-6, 3-6 i 6-2 contra l'argentí Francisco Cerundolo. La jugadora de Begur ha acabat sucumbint, jugant lesionada un set sencer, contra la danesa Clara Tauson per 7-5 i 6-1

Redacció Esport3Actualitzat

Mala tarda tenística per als dos representants catalans que es jugaven accedir a les finals dels seus respectius tornejos: Albert Ramos a l'obert d'Argentina i Paula Badosa al de Lió.

Per una banda, el tenista barceloní Albert Ramos no ha pogut accedir a la final de l'obert de l'Argentina, després de perdre a les semifinals contra l'argentí Francisco Cerundolo per 7-6, 3-6 i 6-2. Ramos ha plantat cara des del primer set, que ha estat molt disputat, tot i que ha caigut del costat de l'amfitrió. Al segon set, el tenista barceloní ha sabut empatar el partit amb un parcial de 3 a 6, però ja en el tercer, Cerundolo s'ha acabat imposant amb comoditat, i ha deixat Ramos sense final a l'Open de l'Argentina.

Paula Badosa no disputarà la final de Lió (@paulabadosa)

Per altra banda, Badosa ha perdut contra la danesa Clara Tauson a la semifinal del torneig de Lió (7-5 i 6-1) i no podrà disputar la que hagués estat la primera final WTA de la seva carrera. Tot i que Badosa era presumiblement favorita contra Tauson (73a del món contra 139a), la danesa ha donat la sorpresa desplegant un gran joc sobre la pista. El primer parcial ha estat molt equilibrat, però ha acabat caient favorable a Tauson, fet que ha minat la moral de la jugadora de Begur. En el segon set, la catalana ha tingut problemes físics, i li han hagut d'embenar el bessó de la cama esquerra. Això ha fet que no pogués desplegar en cap moment el seu joc ni tingués opció per remuntar el partit. Ara Tauson disputarà la seva primera final contra la guanyadora del partit que enfrontarà la francesa Fiona Ferro i la suïssa Viktorija Golubic.

Anar al contingut