Paula Badosa, en una imatge d'arxiu (EFE)
Tenis

Paula Badosa, a semifinals del torneig d'Adelaide

La tenista de Begur supera la brasilera Beatriz Haddad Maia en un partit llarg i dur (7-6, 7-5)

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa continua amb pas ferm i ja s'ha classificat per a les semifinals del torneig d'Adelaide, però ha tingut força feina davant Beatriz Maia Haddad. 

Badosa ha necessitat només dos sets per superar la tenista brasilera, però tots dos s'han decidit per una diferència mínima: el primer s'ha resolt al tie-break: 7-6 (7-5). I el segon l'ha guanyat la tenista empordanesa per 7-5, quan la possibilitat d'un segon tie-break semblava factible. El partit ha durat més de 2 hores i 35 minuts.  

La tenista catalana, que continua invicta el 2023, ha mantingut la sang freda en els moments decisius del matx i s'ha mostrat molt segura amb el servei. En semifinals, s'enfrontarà amb la russa Daria Kasatkina, que s'ha imposat, també en dos sets, a Petra Kvitova. 

L'altra semifinal la jugaran la també russa Veronika Kudermetova i la suïssa Belinda Bencic, que ha donat la sorpresa tombant la primera cap de sèrie, la francesa Caroline Garcia

Debut a l'Open d'Austràlia contra McNally

A l'Open d'Austràlia, Badosa (que és cap de sèrie número 11) jugarà en primera ronda contra la nord-americana Catherine McNally, segons el sorteig fet aquest dijous; Garbiñe Muguruza s'enfrontarà a la belga Elise Mertens.

Al quadre masculí, Rafa Nadal arrenca la defensa del títol contra el britànic Jack Draper, i el serbi Novak Djokovic (4) s'enfrontarà al canari Roberto Carballés.

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut