A Badosa li està costant molt guanyar partits aquest 2023
Tenis

Paula Badosa necessita fer-ho bé a Miami

La tenista begurenca ha de guanyar urgentment partits per no caure més en el rànquing mundial. Aquesta setmana és la número 29

Xavier Bonastre i Thió

Decididament, aquest no està sent un bon any per a Paula Badosa. Almenys de moment. Val a dir, també, que no ha tingut sort amb les lesions. Va començar el curs amb unes esperançadores semifinals al torneig d'Adelaide. Una lesió la va obligar a abandonar el torneig i, posteriorment, li va impedir jugar l'Open d'Austràlia, i, a partir d'aquí, els resultats no han arribat. Es va perdre en l'últim moment el torneig d'Abu Dhabi, també per molèsties físiques, i tant a Doha com a Dubai no va passar del primer partit, al perdre amb la brasilera Haddad-Maia i la russa Liudmila Samsonova, respectivament.

A Indian Wells defensava les semifinals que havia aconseguit el 2022, però va caure a la tercera ronda al ser superada per la tenista del Kazahstan, Elena Rybakina (6-3, 7-5), que posteriorment guanyaria el títol. En el primer partit va aconseguir derrotar la granadina Núria Párrizas (6-2, 7-5). Aquest exigu bagatge ha fet que Badosa hagi perdut 7 llocs més en el rànquing mundial aquesta setmana. Ara és la número 29, després d'haver guanyat tot just 5 partits aquest 2023 i haver acumulat.4 derrotes.

 

Camí complicat a Miami

No ho tindrà fàcil per no perdre més llocs en els pròxims tornejos si no aconsegueix retrobar-se aviat amb les victòries. Sense anar més lluny, aquesta setmana comença el tercer WTA 1.000 de la temporada, el torneig de Miami. La begurenca va arribar als quarts de final ara fa un any. Per tant, també necessita un bon resultat per no continuar descendint en la classificació mundial. Badosa debutarà a Miami contra la vencedora del partit que jugaran l'egípcia Mayar Sherif  (52 WTA) i una jugadora procedent de la fase prèvia. En cas que seguís endavant, el quadre que tindria és complicat perquè es podria trobar un altre cop amb Rybakina a la tercera ronda. A més, Badosa, està ubicada a la mateixa part del quadre que la número 1 mundial, la polonesa Iga Swiatek.

ARXIVAT A:
Paula Badosa
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut