Paula Badosa durant un partit del US Open
Paula Badosa durant un partit del US Open (Reuters)
Tenis

Paula Badosa: "M'agradaria sortir d'una pista de tenis i no ser coneguda"

La tenista de Begur ha estat entrevistada al programa "El larguero" de la Cadena SER, on ha destacat alguna de les dificultats per les quals ha passat

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa no està passant per un dels seus millors moments. La begurenca ha viscut situacions difícils que l'han penalitzat a la pista. Els resultats no han acompanyat en els darrers tornejos, tot i que es manté al número 3 del món.

La tenista catalana ha concedit una entrevista al programa "El larguero" de la Cadena SER, on ha parlat de l'exposició pública, una situació amb què Badosa no s'acostuma a conviure.

"M'agradaria estar menys exposada públicament, no és una cosa amb què m'ho passi bé. M'agradaria sortir d'una pista de tenis i que ningú sabés qui soc. És una pressió extra a la qual no hi estic acostumada. Vinc d'un poble, m'agradava aquest esport, no sabia que comportaria tot això. És un repte que estic aprenent."

Malgrat això, Badosa ha destacat que se sent afortunada per poder fer allò que més li agrada.

"Potser l'exposició és el preu que haig de pagar, però faig el que més m'agrada i soc una afortunada. Però la part negativa és aquesta, que trobo que a cada partit o cada cosa que faig fora del tenis em fa estar molt exposada."

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut