Tenis

Paula Badosa i Rafael Nadal passen a tercera ronda de l'Open d'Austràlia sense despentinar-se

La tenista de Begur ha escombrat (6-0, 6-3) Martina Trevisan i Nadal tampoc ha cedit cap set (6-2, 6-3, 6-4) davant Hanfmann

Actualitzat

Paula Badosa ja és a la tercera ronda de l'Open d'Austràlia en desfer-se amb molta autoritat de la italiana Martina Trevisan (6-0, 6-3), en només una hora i deu minuts de partit. La tenista de Begur ha passat per damunt de la seva rival en el primer set, en què només ha cedit quatre punts de servei. A diferència del dia del seu debut, en aquesta ocasió la catalana no ha tingut problemes físics, però tot i així, s'ha dosificat en la segona mànega. Badosa, que iguala la seva millor actuació en un Open d'Austràlia, s'enfrontarà als setzens de final a la ucraïnesa Marta Kostyuk, que ha eliminat la tenista de la Vall d'Uixó Sara Sorribes, també en dos sets (7-6, 6-3).

Rafa Nadal saluda el públic després d'accedir als setzens de final (Reuters)

També s'ha classificat per a tercera ronda Rafael Nadal, després d'aclaparar l'alemany Yannick Hanfmann en tres sets: 6-2, 6-3 i 6-4. Pocs errors no forçats i bastants cops guanyadors, sobretot en els moments decisius, han estat la recepta del manacorí per endur-se la victòria. Les sensacions són bones per a un Nadal que espera rival en una ronda a la qual arriba per setzena vegada a Melbourne.

ARXIVAT A:
Paula BadosaRafa Nadal
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut