Paula Badosa i Carlos Alcaraz, parella a la Copa Hopman
Paula Badosa i Carlos Alcaraz, parella a la Copa Hopman (EFE)
Tenis

Paula Badosa i Carlos Alcaraz, parella a la Copa Hopman

La catalana i el murcià formaran l'equip espanyol, en la tornada, del 19 al 23 de juliol a Niça, de la històrica competició per equips mixta

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa i Carlos Alcaraz figuren entre els primers inscrits de la Copa Hopman, competició per equips organitzada per la Federació Internacional de Tenis (ITF). Els dos tenistes són actualment els dos millors classificats espanyols al circuits WTA i ATP , respectivament. Els altres equips que han confirmat la seva presència són França, amb Richard Gasquet i Alizé Cornet, i Suïssa, amb Leandro Riedi i Belinda Bencic.

Falten per conèixer els altres tres equips participants, en un format de sis que es repetirà en les edicions del 2023 i el 2024, xifra que augmentarà a vuit equips el 2025. Les eliminatòries són al millor de tres partits, amb un partit individual femení, amb un partit individual masculí i un doble mixt.

La Copa Hopman es va fundar el 1989, amb seu a Perth (Austràlia). Es va disputar per última vegada el 2019, quan es va substituir al calendari per la Copa ATP, ja desapareguda. Espanya és el segon país amb més victòries, quatre, darrere dels Estats Units, amb sis. El 2018 i el 2019 la va guanyar Suïssa, en les dues ocasions amb Alemanya com a finalista.

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut