Paula Badosa, en un dels partits del torneig d'Adelaide (@AdelaideTennis)
Tenis

Paula Badosa força la recuperació

La tenista begurenca intentarà reaparèixer a Abu Dhabi, el 6 de febrer, després de la lesió que la va obligar a renunciar a l'Obert d'Austràlia

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

Una lesió a l'adductor de la cama esquerra va fer que Paula Badosa no pogués jugar les semifinals del torneig d'Adelaide, un WTA 500, el 14 de gener passat. Un contratemps important perquè això la va privar de poder mantenir els punts que havia aconseguit el 2022 quan va guanyar el torneig de Sydney i, de retruc, va haver de renunciar a defensar els vuitens de final de l'Obert d'Austràlia, d'ara fa un any.

Tot plegat li ha fet perdre més posicions en el rànquing mundial. Dilluns apareixerà en el lloc número 20, després que va acabar el 2022 en el número 13. Aquesta circumstància fa que Badosa intenti recuperar-se de la lesió al més aviat possible per poder tornar a les pistes i remuntar posicions.

Sempre en funció de com evolucioni la lesió, Badosa té previst jugar el torneig d'Abu Dhabi, que comença el 6 de febrer, el de Doha (13 de febrer) i el de Dubai (19 de febrer). En aquests objectius immediats se centra l'exnúmero 2 mundial, que necessita bons resultats per encarar un 2023 que no ha pogut començar amb bon peu.

Tots els partits que jugui Paula Badosa es transmetran per Esport3

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut