Paula Badosa i Rafa Nadal jugaran junts a la United Cup (Reuters)
Tenis

Paula Badosa i Rafa Nadal avancen als setzens de final de Wimbledon

La begurenca s'ha tornat a mostrar molt sòlida davant la romanesa Bara i el manacorí s'ha tornat a trobar amb un partit més empinat de l'esperat

Redacció Esport3Actualitzat

L'herba ha retallat les distàncies al rànquing entre el número 4 de Rafa Nadal i el 106 de Ricardas Berankis en un partit molt igualat. Després de guanyar Nadal els dos primers sets per 6 a 4, Berankis s'ha endut el tercer. Zero a tres només començar el quart set i injecció de moral per Nadal fins que el partit s'ha hagut d'aturar per un xàfec durant 50 minuts.

A la represa Nadal ha mantingut el ritme i sense cap trencament més de servei s'ha endut l'últim set per 6 a 3 amb la primera pilota de partit que ha tingut.

Badosa manté el nivell alt

Paula Badosa ha avançat a la tercera ronda del torneig de Wimbledon amb una nova victòria contundent davant la romanesa Irina Bara. El primer set se l'ha emportat per 6 a 3 en 37 minuts, i en el segon, amb un trencament al cinquè joc, ha consolidat el seu avantatge per acabar guanyant el segon set amb el seu servei per 6 a 2.

Amb un ace i després d'un temps d'una hora i 14 minuts, la begurenca ha tornat a tenir un partit molt plàcid i s'enfrontarà als setzens de final a la txeca Petra Kvitová, guanyadora dues vegades a Wimbledon.

 

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut