Paula Badosa, a segona ronda del Mutua Madrid Open sense concessions
Paula Badosa en acció durant el Mutua Madrid Open (EFE)
Tenis

La tenista begurenca ha revertit la tendència amb Kudermetova, arrasant davant una jugadora que l'havia guanyat en tres dels quatre partits que havien disputat

AgènciesActualitzat

Paula Badosa ha derrotat la russa Veronika Kudermetova per 6-3 i 6-0 en el seu primer compromís al Mutua Madrid Open, que es disputa a la Caja Mágica.

La nova número 2 del tenis mundial, no ha aconseguit desfer-se del marcatge de la rival fins al vuitè joc, quan ha aprofitat la seva primera oportunitat de trencar-li el servei. Abans, ella n'havia hagut de salvar tres.

Entre la pressió i la confiança que la mateixa Badosa va admetre a la vigília del matx que proporciona, a parts iguals, l'etiqueta de número dos mundial, al segon set l'ha guanyat la confiança: el 6-0 s'ha fet real al marcador abans que Kudermetova hagi tingut temps d'adonar-se'n.

Kudermetova, 25 de la WTA, havia guanyat Badosa el 2019 a la fase classificatòria d'Indian Wells i el 2021 tant a vuitens d'Abu Dhabi com a les semifinals de Charleston. Però fa un mes, als quarts de final d'Indian Wells, Badosa la va guanyar en dos còmodes sets.

La victòria d'aquest dijous en una hora i cinc minuts de joc confirma que la tendència s'ha revertit. La rival de Badosa a la segona ronda serà la romanesa Simona Halep, que en la seva estrena en la seva dotzena participació a Madrid ha derrotat la xinesa Shuai Zhang per 6-2 i 6-3.