Pogba somriu durant una roda de premsa amb la selecció francesa (Reuters)
Lliga de Campions

Paul Pogba: "El Barça és el millor equip de tots i té un jugador extraordinari"

El migcampista francès del Manchester United s'ha rendit als peus del Barça i de Leo Messi en declaracions a Eurosport l'endemà de deixar-se estimar pel Reial Madrid

Actualitzat

L'endemà de deixar-se estimar pel Reial Madrid, el migcampista del Manchester United Paul Pogba ha assegurat en una entrevista a Eurosport des de la concentració de la selecció francesa que el Barça és el millor equip del món i que té un fubolista extraordinari, en referència a Leo Messi.

"El Barça és el millor de tots, un equip que sempre és molt bonic veure'l jugar perquè sempre suposa un aprenentatge, té molts grans jugadors i, sobretot, un extraordinari (referint-se a Messi) que estan molt per sobre de la resta".

Pogba s'ha rendit als peus dels blaugrana i ha fet referència a l'important que és per a ell i per a l'equip anglès l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions.

"Jugar contra ells serà especial perquè ja ens van eliminar i ara ens tornem a enfrontar, però és una ocasió per gaudir, perquè l'escenari és apropiat per a això".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut