Pogba, en la roda de premsa des de la concentració de la selecció francesa (Reuters)
Lliga de Campions

Paul Pogba avala la continuïtat de Solskjaer a la banqueta del Manchester United

El migcampista francès assegura en declaracions a Sky Sports que l'arribada del tècnic noruec en el lloc de Mourinho els ha alliberat per jugar i gaudir del futbol

Actualitzat

El migcampista francès Paul Pogba ha avalat aquest dimecres la continuïtat del tècnic interí del Manchester United, el noruec Ole Gunnar Solskjaer, per a la temporada que ve.

"Per descomptat que volem que es quedi. Els resultats han estat molt bons. Tinc una gran relació amb ell i ell té una gran relació amb els jugadors. Quan un jugador està content, vol seguir estant-ho", ha explicat a la cadena britànica Sky Sports.

"Solskjaer s'ho mereix. Coneix el club i tot el que l'envolta. Ens ha donat llibertat per jugar i gaudir del futbol perquè potser l'havíem perdut amb els resultats que havíem tingut abans", ha assegurat, en referència a l'etapa anterior a l'arribada del noruec, en la qual els va dirigir el portuguès José Mourinho.

Pogba, que va ser desposseït de la capitania de l'equip durant l'etapa de Mourinho, ha assenyalat que potser van perdre "la confiança" i "les coses no van anar bé". "No m'agrada parlar del passat perquè el futur és el que importa", ha assegurat.

El Manchester United, sota el comandament de Solskjaer, s'ha convertit en un candidat clar per acabar la temporada entre els quatre primers classificats a la Premier League, a més d'estar classificat per als quarts de final de la Lliga de Campions, on s'enfrontaran al FC Barcelona.

 

Anar al contingut