Ante Tomic no ha jugat els últims partits per la Covid-19 (EFE)
Bàsquet

Pau Ribas i Ante Tomic, les principals novetats del Joventut per jugar contra el Guipúscoa

Dawson és una altra de les novetats dels verd-i-negres en el retorn a la Lliga Endesa ja que es va perdre els últims sis partits de la competició per una tendinitis al genoll dret

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Ribas i Ante Tomic són les principals novetats del Joventut de Badalona per jugar aquest diumenge (12.30 hores) contra el cuer de la Lliga Endesa, l'Acunsa GBC, mentre que els bases Arturs Zagars i Nenad Dimitrijevic segueixen sent baixa, segons ha informat el club català.

L'escorta verd-i-negre reapareixerà després d'un mes fora de les pistes per un trencament muscular als isquiotibials de la cama dreta, mentre el pivot croat no va jugar pel coronavirus els dos partits disputats aquesta setmana a l'Eurocopa contra el Bahçesehir i el Partizan, saldats tots dos amb derrota.

La tornada de Ribas permetrà a Carles Duran disposar de dos bases ja que davant turcs i serbis només en va tenir un, Ferran Bassas, i va haver de recórrer en alguns moments del partit a l'israelià Shawn Dawson per dirigir l'equip.

Dawson és una altra de les novetats dels verd-i-negres en el retorn a la Lliga Endesa ja que es va perdre els últims sis partits de la competició per una tendinitis al genoll dret. L'aler va ser amb 19 punts el màxim anotador del partit dijous contra el Partizan en l'Eurocopa.

Anar al contingut