Pau Ribas, durant la roda de premsa prèvia al tercer partit contra l'Anadolu Efes
Eurolliga

Pau Ribas: "El partit d'aquest dimecres al Palau és fonamental"

El jugador del Barça Lassa ha assegurat que el vestidor és plenament conscient que el tercer partit contra l'Anadolu Efes, que es disputarà al Palau Blaugrana, és el més important en el desenllaç de l'eliminatòria

Actualitzat

El Barça Lassa, ara ja amb el factor pista a favor, buscarà aquest dimecres contra l'Anadolu Efes una victòria que el deixi a un sol pas de la "final four" de Vitòria. Svetislav Pesic ha dirigit l'entrenament previ al partit contra els turcs amb tota la plantilla disponible i abans del duel haurà de descartar un jugador de la convocatòria definitiva.

Pau Ribas, que va tenir una aportació vital en el segon partit a Istanbul després de no jugar ni un minut en el primer, ha assegurat que el vestidor és plenament conscient que el tercer partit, que es disputarà al Palau Blaugrana, és el més important en el desenllaç de l'eliminatòria.

"L'objectiu és no pensar més enllà del partit de demà, que és fonamental. Si no guanyes, són cinc partits com a mínim i un altre viatge i jugar-te-la fora. Les he viscut de tots els colors, poden passar moltes combinacions, però el de demà marcarà el tenir moltes opcions de passar aquesta eliminatòria."

Per la seva banda, Pesic ha destacat que els seus jugadors no tenen pressió davant la possibilitat de jugar una fase final de l'Eurolliga per primera vegada des del 2014.

"Sento més concentració, tensió entre jugadors. La tensió sempre és una característica pròpia dels jugadors que estan centrats en el seu joc. La pressió no existeix, de moment, no l'he vist en la cara dels jugadors. Estan motivats i volen guanyar el partit."

ARXIVAT A:
Eurolliga
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut