El porter de l'Espanyol Pau López
Espanyol

Pau López, obligat a tancar el seu compte de Twitter per les crítiques rebudes

El porter titular de l'Espanyol i format al planter blanc-i-blau ha pres aquesta decisió davant l'allau de crítiques rebudes a través de la xarxa social després de la derrota contra l'Sporting al Power8 Stadium

Actualitzat

El porter de l'Espanyol Pau López s'ha vist obligat a tancar el seu compte de Twitter davant l'allau de crítiques que va rebre després de la derrota del conjunt blanc-i-blau en l'última jornada de lliga contra l'Sporting de Gijón al Power8 Stadium.

El jove meta, format al planter espanyolista, titular en aquest inici de temporada després de la marxa de Kiko Casilla al Reial Madrid, és un dels assenyalats per l'inici irregular del campionat. Després de set jornades, l'Espanyol és desè, amb nou punts, però ha demostrat tenir molts problemes defensius i ara mateix és l'equip més golejat de la lliga, amb 16 gols rebuts.

Pau López, que es troba concentrat amb la selecció espanyola sub-21, ha rebut el suport del seu company Enzo Roco i d'un mite de l'espanyolisme com Raúl Tamudo, que l'ha defensat de les crítiques penjant una piulada amb el missatge "Jo vull planter" i una fotografia del fins ara porter titular.

Anar al contingut