Pau Gasol ha rebut un homenatge al Palau Blaugrana (@FCBBasket)
Bàsquet

Pau Gasol va oferir-se a jugar al Bàsquet Girona

En el documental "Lo importante es el viaje" es revela una conversació entre els germans Gasol sobre la tornada d'en Pau a les pistes abans de fitxar pel Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Gasol podria haver jugat al Bàsquet Girona, el club presidit pel seu germà Marc, en l'últim tram de la seva recuperació per estar als Jocs de Tòquio 2020. Va ser una opció que en Pau va temptejar abans del seu fitxatge pel Barça, tal com es veu en el documental "Lo importante es el viaje", d'Amazon Prime, sobre la carrera de l'històric jugador català, en especial des de la seva lesió al peu quan era jugador dels Milwaukee Bucks fins a la seva recuperació i participació en els Jocs Olímpics.

En un fragment del segon episodi, en Pau truca al seu germà Marc, president del Bàsquet Girona, per consultar la possibilitat d'entrenar-se amb l'equip gironí per seguir progressant en la seva recuperació. En Marc, que es trobava entrenant amb l'equip aquelles setmanes, va acceptar la proposta, de tal manera que els germans van començar a fer broma sobre on viuria en Pau, que li va demanar l'apartament d'en Marc a Girona per poder quedar-s'hi. Els dos germans van seguir parlant, entre rialles, sobre les condicions del pis. Més tard, van posar-se seriosos i en Marc va demanar-li cautela al seu germà gran a l'hora de tornar a les pistes. Sense presses per entrar en dinàmica d'equip i centrar-se de ple en les molèsties al peu.

 

Finalment, en Pau no va vestir la samarreta vermella del Girona. Quan va veure que el seu peu responia, va explorar diferents opcions, com la de formar part d'un equip de la G-League, lliga de desenvolupament de l'NBA, però el nivell d'exigència per a un jugador que feia més de dos anys que no competia i la quantitat de partits que es disputen van ser motius per tornar a mirar al continent europeu. Va tindre ofertes de grans equips de l'Eurolliga, com el CSKA o el Milà, però una trucada del seu gran amic Juan Carlos Navarro i la possibilitat d'acabar una carrera de somni al club on va despuntar i preparar-se pels Jocs de Tòquio el van convèncer.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pau (@paugasol)

 

ARXIVAT A:
Pau Gasol
Anar al contingut