NBA

Pau Gasol s'opera de les tendinitis que pateix a tots dos genolls i estarà uns 3 mesos de baixa

Pau Gasol ha aprofitat que el seu equip, Los Angeles Lakers, ja està eliminat de la lluita pel títol de l'NBA, en caure ara fa uns dies davant els San Antonio Spurs, per operar-se dels genolls. El de Sant Boi estarà uns tres mesos de baixa, segons el comunicat de la franquícia californiana.

Actualitzat
Pau Gasol ha aprofitat que el seu equip, Los Angeles Lakers, ja està eliminat de la lluita pel títol de l'NBA, en caure ara fa uns dies davant els San Antonio Spurs, per operar-se dels genolls. El de Sant Boi estarà uns tres mesos de baixa, segons el comunicat de la franquícia californiana.

El pivot català l'han operat de les tendinitis que arrossegava a tots dos genolls. La intervenció quirúrgica ha estat mínimament invasiva i consistia a eliminar amb ultrasons els teixits que no serveixen sense afectar els que estaven en bon estat. A Gasol li injectaran plasma la setmana que ve per estimular la regeneració dels teixits.

Les 12 setmanes de baixa compliquen la participació del català en l'Europeu d'Eslovènia, que començarà el 4 de setembre. Gasol, que aquest juliol farà 33 anys, s'havia perdut fins a 33 partits d'aquesta temporada per diverses lesions que l'han tingut apartat de les pistes.
Anar al contingut