Eurolliga

Pau Gasol: "Soc competitiu i ambiciós, però entenc la situació"

El pivot del Barça valora el seu estat i el rol dins l'equip just abans del quart partit del play-off, demà, a la pista del Zenit. Gasol diu: "Vaig de menys a més. El cos i, sobretot el peu, m'estan responent."

Jordi Robirosa / Sant PetersburgActualitzat

Va venir al Barça per guanyar l'Eurolliga de bàsquet. I demà té l'ocasió de certificar la classificació per a la Final Four de Colònia. Pau Gasol va tornar a sentir-se jugador després de dos mesos lesionat i tot i que ha anat guanyant protagonisme encara, el seu rol al Barça ara mateix és secundari.

"Soc un jugador molt competitiu i ambiciós però entenc la situació. Vinc a aportar i sumar tot el que pogui i quan pogui. Amb paciència i positivitat, posant l'equip sempre per davant. Vaig de menys a més. El cos i, sobretot el peu, m'estan responent."

El pivot de Sant Boi és conscient de la dificultat del partit de demà. Ara mateix, el Barça domina la sèrie per 1 a 2 i una victòria suposa el passaport per la Final Four. Però en els tres partits anteriors, el Zenit sempre ha plantat cara-.

"Hem d'entendre que no li podem donar vida a aquest equip. És un equip perillós, que sap jugar, amb jugadors amb talent. És important continuar amb la línia que estem i sobretot mantenir la concentració i la disciplina en un partit clau."

L'equip ha aprofitat el matí per visitar alguns dels llocs més emblemàtics de Sant Petersburg. Pau Gasol ha penjat fotos al seu twitter amb Mirotic i Navarro.

El Barça també s'ha fet un foto de grup davant el vaixell Aurora. Actualment és un vaixell museu ancorat a Sant Petersburg i va ser tot un símbol de la Revolució Comunista a Rússia. Jasikevicius, distès, ha imitat el gest d'un actor caracteritzat de Lenin.
ARXIVAT A:
EurolligaPau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut