Bàsquet

Pau Gasol, sobre el seu futur: "Treballo dia a dia per tenir equip la temporada que ve"

El de Sant Boi està en plena recuperació d'una lesió al peu esquerre i no fa plans de futur. Se'l vincula amb el nou projecte del Barça amb Jasikevicius, però ell no en dona pistes. "Quan estigui recuperat i pugui tornar a gaudir del bàsquet, ja decidiré", ha advertit.

Redacció Esport3Actualitzat

El futur de Pau Gasol és del tot incert. Hi ha ganes, però, de resoldre'l. Les té ell, que ja fa temps que no es vesteix de curt, i les tenen molts clubs. Per al Barça, la tornada del pivot de Sant Boi sempre ha estat un desig. De moment, però, el jugador s'estima més no donar cap pista. La seva prioritat és, ara mateix, recuperar-se d'una vegada per totes d'una lesió al peu esquerre.

"No tinc un bola de vidre per predir el futur", ha assegurat durant una conversa telemàtica organitzada per la Federació Espanyola de Bàsquet.

"Quan estigui recuperat i pugui tornar a gaudir del bàsquet, ja decidiré. Fins aleshores, he de tenir paciència. Jo treballo dia a dia per tenir equip la temporada que ve. Faré tot el possible".

En aquest sentit, Pau Gasol ha admès que l'aturada de la competició pels efectes de la pandèmia li dona més marge per reenganxar-s'hi. "He tingut més temps perquè el peu es recuperi millor, però encara és aviat per saber com anirà tot", ha desvelat. En l'horitzó, de fet, hi ha els Jocs Olímpics del 2021... el seu gran repte abans de posar punt final a una carrera plena d'èxits.

"És la meva il·lusió: recuperar-me, jugar una temporada més i arribar als Jocs. Ja era el meu objectiu per aquest estiu. La il·lusió està intacta".

Kobe Bryant, un "germà gran"

Qüestionat sobre la figura de Kobe Bryant, mort a començaments d'any en un accident d'helicòpter, Pau Gasol ha tingut un record molt especial. "Ha estat una inspiració per a molts joves, com Jordan en el seu moment. Espero que el seu llegat duri molt temps", ha destacat.

"Per mi, és el més semblant que he tingut mai a un germà gran. Em va ajudar a créixer. He tingut la sort de compartir moltes experiències amb ell, dins i fora de les pistes. És una pèrdua de dimensions incalculables."

ARXIVAT A:
Pau Gasol
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut