Bàsquet

Pau Gasol serà jugador del Barça fins a final de temporada

Gasol s'ha mostrat molest per la filtració de la notícia i ha assegurat que no està llest per tornar a la pista però que, en qualsevol cas, quan ho estigui, ho anunciarà ell

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Gasol està a punt de tornar a ser jugador del Barça, segons ha pogut confirmar TV3. Diverses informacions apunten que dilluns o dimarts es pot fer oficial l'acord entre el jugador i el club blaugrana, que seria fins a final de temporada. El pivot català és agent lliure i arribarà al Barça després de dos anys sense jugar cap partit oficial a l'NBA a causa d'una fractura al peu. Això sí, l'arribada al Barça hauria de ser abans del 24 de febrer (dimecres), data límit per poder inscriure un jugador extern de l'Eurolliga per a la competició.

El germà gran dels Gasol, que té 40 anys, tornarà a posar-se la samarreta del Barça després de 20 anys, des del 2001. Precisament va ser en aquella temporada quan va coincidir amb Sarunas Jasikevicius, actual entrenador de l'equip. La bona relació que manté amb el tècnic lituà i amb Nacho Rodríguez, ara director esportiu, pot haver estat clau a les negociacions pel seu retorn.

Gasol, però, ha semblat molest per la filtració de la notícia i ha assegurat que no està llest per tornar a la pista però que, en qualsevol cas, quan ho estigui, ho anunciarà ell.


El gran dubte, un Pau Gasol de 40 anys que no juga des del març del 2019, tres partits amb Milwaukee, on, per cert, hi havia Mirotic. La fractura navicular del peu esquerre l'ha deixat fora de les pistes durant 2 anys. Pau Gasol és l'ambaixador global del Barça als Estats Units. I va vestir de blaugrana en uns entrenaments sota les ordres de Xavi Pascual, l'octubre del 2011, quan l'NBA estava en aturada patronal.

El pivot fa mesos que buscava equip per preparar els Jocs Olímpics de Tòquio 2021 amb la selecció espanyola. Pau Gasol tindrà un contracte amb el sou mínim establert per l'ACB, que és de 68.000 euros/bruts per temporada.

 

Toni Freixa ha llençat la pista

El candidat a la presidència del FC Barcelona ha fet una piulada on deixava entreveure la imminent tornada del jugador de Sant Boi al Barça.

 

ARXIVAT A:
Pau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut